Dolar 17,9720

A-
04.06.2022
115

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Başkanımız Ali Y. Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kongre Üyelerimizin katılımıyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılıyor.

Toplantıda 1959 öncesi şampiyonluklarımızı da temsil eden kupalarımız Kongre Üyelerimizle buluştu. 1924 yılından bugüne ülke futbol federasyonunun düzenlediği ulusal organizasyonlardaki Türkiye Şampiyonluklarımızı temsil eden kupalarımızı Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz dikkatle inceledi. 28 Şampiyonluğumuzla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Toplantının açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin yaptı. (Konuşmanın tamamı için tıklayınız.)

Mali Genel Kurul toplantısında Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimine oy birliğiyle Talat Yılmaz seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, kulübümüzün 2021 yılı faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. (Konuşmanın tamamı için tıklayınız.)

Daha sonra kürsüye gelen Başkanımız Ali Y. Koç, geçtiğimiz sezon ocak ayından itibaren Fenerbahçemizin zorlu günlerinde takımımızın Teknik Direktörlük görevini üstlenen ve camiamızın yeniden birleşmesini sağlayan İsmail Kartal’a veda konuşması yaptı. (Konuşmanın tamamı için tıklayınız.)

Ardından kürsüye gelen Başkan Vekilimiz ve Kulüp Sözcümüz Erol Bilecik, Kulübümüzün 2021 yılı mali tablosuyla ilgili bilgiler verdi. (Konuşmanın tamamı için tıklayınız.)

Erol Bilecik’in konuşmasının ardından kulübümüzün Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, 2021 yılının Denetim Kurulu Faaliyet Raporu’nu okudu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.